Zacusca cu ciuperci

de Pasiune pentru bucatarie in Conserve, 18 Sep 2010 | 5654 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 500 g ceapa
  • 500 g gogosari
  • 500 g rosii
  • 400 ml ulei
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca cu ciuperci:

Ciupercile se fierb in apa cu sare,apoi se curata si se toaca marunt.Ceapa si gogosarul se toaca marunt sau se dau prin masina de tocat.In uleiul incins se pune ceapa si se tine pe foc oana devine sticloasa,apoi se adauga gogosarul si se mai lasa 10 minute amestecand din cand in cand.Acum se adauga ciupercile si sosul de rosii(rosiile se decojesc si se fac piure) si se lasa pe foc pana se ridica uleiul la suprafata.Zacusca se condimenteaza si se toarna in borcanele sterilizate,apoi se dau borcanele 20 min la cuptor la foc mic.
Se incalzesc cateva linguri de ulei si se toarna in borcanele de zacusca,apoi se incid ermetic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Laly 1

18.09.2010, 23:52

Sa stii ca vin si eu la o feliuta

Rocsi 1

19.09.2010, 13:36

Corinuta 1

19.09.2010, 17:32

Eeeeeeeeee! cu ciuperci n-am mai papat, dar gust acuma de la tine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gogosari umpluti cu conopida